KONTAKT:  info@vtinfo.hr

Tel: 091 502 6335

Besplatna dostava za kupnju veću od 50€

Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kako naručiti

Prema Zakonu o zaštiti potrošača čl.43. maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz sugalasnost njihova zakonskog zastupnika.


Robu i usluge možete naručiti na slijedeće načine:

1. Narudžba preko Web trgovine - preporučen način,

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">2. Narudžba e-mailom - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

3. Narudžba telefonom – 091 502 6335,

4. Narudžba faxom – 023 337 009.


Naznačene cijene su maloprodajne (tj. cijene sa uključenim PDV-om), u cijene nisu uključeni troškovi dostave.

Prodavatelj se obavezuje da će maloprodajna cijena naznačena u web trgovini biti važeća najmanje 3 dana od potvrde narudžbe. VT INFO doo će kupcu automatski nakon narudžbe odrađene preko www.vtinfo.hr poslati potvrdu (obavijest) u pisanom obliku ili nekom drugom potrošaču dostupnom trajnom mediju (e-mail) . Što je moguće prije (tj. svakim radnim danom od 08:00-15:00) kupac će dobiti Potvrdu prethodne obavijesti sa podacima koje je sadržavala i obavijest. U slučaju da prodavatelj trenutno nema sve raspoložive artikle na stanju Kupcu će se ponuditi alternativni proizvod ili će mu se javiti točan rok dobavljivosti istoga. Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 7 radnih dana.

Rok za rskid ugovora počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod uz pretpostavku da je kupcu bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti. U slučaju da Prodavatelj nije Kupcu dostavio Potvrdu prethodne obavijesti, potrošač će imati pravo raskinuti Ugovor u roku od 3 mjeseca. Ugovor se raskida pisanom obaviješću poslanom Prodavatelju. Ugovor je raskinut kada je Prodavatelj primio obavijest o raskidu. U slučaju raskida Ugovora potrošač je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu.

Potrošač ne odgovara za štetu koju je trgovac pretrpio zbog raskida ugovora. Trgovac je dužan što je moguće prije, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu vratiti potrošaču cjelokupan iznos koji je potrošač do trenutka raskida platio na temelju ugovora, uvećan za zatezne kamate po kamatnoj stopi poslovne banke trgovca za oročene štedne uloge na tri mjeseca za cijelo razdoblje, računajući od primitka pisane obavijesti o raskidu do isplate.