KONTAKT:  info@vtinfo.hr

Tel: 091 502 6335

Besplatna dostava za kupnju veću od 50€

Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Opći uvijeti

Privatnost i Sigurnost

VT INFO doo se obvezuje štititi podatke kupaca. Prikupljaju se samo osnovni podaci o korisnicima potrebni za poslovanu suradnju. Kupci će biti obaviješteni o načinu korištenja istih, te će imati mogućnost izbora u svezi upotrebe njihovih podataka, osobito odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci strogo čuvaju te se u druge svrhe ne mogu koristiti. VT INFO doo kao i svi poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Povrat i Zamjena

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 7 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke VT INFO doo; R.F.Mihanovića 67a; 23000 Zadar sa naznakom – Povrat robe.

Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa, pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava, u suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat robe isključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac. Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. Povrat mora biti unaprijed dogovoren .

Prema čl.8.st.2 Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09, 89/09).

Kupac može pismeni prigovor uputiti prodavatelju na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na fax: 023 337 009. Prodavatelj se obavezuje pismeno odgovoriti u zakonskom roku od 15 dana.

Reklamacije na tonere i tinte
Reklamacije se uvažavaju rokovima kako slijedi:

Zamjenski toneri - 6 mjeseci
Zamjenske tinte - 2 mjeseca
Obnovljeni toneri – 6 mjeseci
Riboni i tt-trake - 2 mjeseca

uz predočenjeg originalnog računa i uz pismeno obrazloženje uzroka reklamacije proizvoda. Roba mora biti vraćena u originalnoj i neoštećenoj ambalaži s kompletnim priborom i dokumentacijom. Jamstveni rok počinje teći sa danom isporuke. Kupac može ostvariti pravo na jamstvo ukoliko se pridržavao priloženih naputaka o uporabi proizvoda.

Reklamacije na ostalu informatičku opremu

Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Servis i rezervne dijelove osigurava ovlašteni zastupnik za Hrvatsku. Neispravni uređaj možete odnesti direktno u ovlašteni servis ili ga donijeti kod nas u poslovnicu nakon čega ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.

Mi nismo ovlašteni servis i ne utvrđujemo da li je neki proizvod ispravan ili ne niti odlučujemo o tome da li će biti zamijenjen/popravljen, sve reklamacije proslijeđujemo u ovlaštene servise. Ako je roba oštećena u transportu kupac ima pravo na besplatan servis od strane dostavljača. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu.

U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja. Troškove i rizik dopreme u servis snosi kupac.


Plaćanje

Robu i usluge možete platiti na slijedeće načine:

1. Uplata na žiro račun - po ponudi napravite uplatu na jedan od navedenih žiro računa. Molim Vas da prilikom plaćanja u rubriku " Poziv na broj" upišete broj ponude po kojoj plaćate
2. Pouzećem - robu plaćate kurirskoj službi u trenutku preuzimanja iste.
Sva plaćanja se vrše u kunama.

Informacije na web trgovini
VT INFO doo nastoji informacije na stranicama web trgovine održavati ažurnim i točnim. Ne možemo jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

Obvezujemo u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte.


Vaš korisnički račun

Ako koristite ovu stranicu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaš korisničko ime i lozinku.
Elektronička komunikacija
Kada posjetite stranicu www.vtinfo.hr ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s www.vtinfo.hr Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama www.vtinfo.hr . Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije.

Prijave povrede zaštite i prava
VT INFO doo poštuje prava intelektualnog vlasništva i druga prava trećih osoba. Ako vjerujete da je Vaše djelo kopirano ili su na bilo koji drugi način povrijeđena Vaša prava, molimo Vas da nam o tome obavijestite.


Ostali uvjeti/Copyright

Prvim i svakim narednim korištenjem web stranice smatra se da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na adresu tvrtke.

Stranice www.vtinfo.hr su u vlasništvu firme VT INFO doo, Zadar. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja možemo bilo kada i bez obrazloženja izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatra se da vaše naknadno korištenje web stranice predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena ovih uvjeta.

Pregledavanje sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, download, umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričfitog pismenog dopuštenja VT INFO-a. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.

Korisnicima se zabranjuje prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal na ovoj web stranici. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići